SLAGBERGA GÅRD/FRÖSPECIALISTEN

Slagberga Gård säljer fågelmat

På Fröspecialisten jobbar vi som namnet säger med fröer och natur.

Fågelfröer, odlingsfröer samt även utrustning för att lyckas med både odling och fåglar.

Fröspecialisten.se hette tidigare Slagberga.se. Vi har bytt namnet på sajten för att vi nu breddat oss och även levererar odlingsfröer och utrustning. För oss var det inget stort beslut att även ta upp odlingsfröer.

På vår gård i Roslagen har vi alltid odlat. Vi kan fröer och odling sen många generationer. Gården har anor från 1600-talet och har historiskt varit både djur och spannmålsgård.

Slagberga utvecklar fågelmat av högsta kvalitét

På Fröspecialisten är vi stolta över Roslagens traditioner och vårt ursprung i trakten. På gården utvecklar vi själva all fågelmat under varumärket Slagberga Gård. Fågelmat av högsta kvalitet med omsorg om både djur och natur. För odlingsfröerna så har vi letat länge för att hitta trygga leverantörer. Leverantörer som bryr sig lika mycket om kvalité och miljö som vi gör själva. Därför är absoluta huvudparten av våra odlingsfröer ekologiska.

Vår e-handelssajt startade 2021 och bytte namn till Fröspecialisten hösten 2022. Bolaget bakom sajten har däremot tillverkat fågelmat under varumärket Slagberga Gård för de stora kedjorna under mer än 15 år.

 Vi hoppas att du ska uppskatta våra kvalitetsprodukter. Har du frågor eller synpunkter kring produkterna så blir vi glada om du e-postar oss på info@frospecialisten.se